2014. július 9., szerda

Fantastic Beasts and Where to Find Them Triolóia

J.K. Rowling egy új fogatókönyvön dolgozik, mely a Harry Potter sorozatban megismert varázsvilágot bővíti. Egy triológiát terveznek, az első rész 2016-ban jelenik meg a mozikban.

2001-ben adták ki a "Legendás állatok és megfigyelésük" című könyvet. Na most, ez alapján szeretne a Warner Bross egy új trilógiát készíteni, melynek a forgató könyvét Rowling írja. 

 A könyv borítója

A sztori 70 évvel Harry történetének kezdete előtt játszódik, így hát kedvenc varázslónk nem fog szerepelni a történetben. Azonban, a film középpontjában, a könyv kitalált írója, Göthe Salmanderkészülő áll majd, filmben ezek, és még sok misztikus karakter szerepel majd. 

 A főszereplő néhány "legendás" állattal

Rowling-nak ez az első forgatókönyv írói munkája. Az írónő ezt nyilatkozta a project-ről:
" Bár ugyanabban a boszorkányoktól és varázslóktól hemzsegő világban fog játszódni, amely az elmúlt 17 évben oly sok örömet okozott nekem, a “Fantastic Beasts and Where to Find Them” sem előzményként, sem folytatásként nem csatlakozik a Harry Potter sorozathoz, egyfajta kibővítése inkább a mágikus világnak. A törvények, a rejtőzködő varázslótársadalom bárki számára ismerős lehet, akik olvasták vagy látták a Harry Potter könyveket/filmeket, azonban Newt története New Yorkban kezdődik, 70 évvel azelőtt, hogy Harry Potter elindult az akadémiára.”

Forrás: Fantazmo


Ha tetszett a cikk, kommentelj!
 Száva Potter



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése